[Sanna i Marbella]

Familjelivet på vackra solkusten.

Nu är solen tillbaka

Publicerad 2016-05-14 07:41:58 i Marbella, barnen, om mej,

Igår började vädret äntligen ordna upp sig igen och idag ser det ut att bli en riktigt fin dag.

Hade en riktigt härlig eftermiddag igår med pojkarna. Åkte direkt till corte ingles efter fsk för att inhandla present till V som ska ha kalas på söndag, tog en stund för pojkarna att välja vad dom ville köpa åt sin kompis men tillslut fick dom valt något. Efter det gick vi till starbucks och fikade, fick ett mess från C som undrade om vi ville följa med till stranden, var lite andra föräldrar som skulle dit och ha picknick och spela volleyboll.. Var först egentligen inte så sugen på det men ryckte upp mig för barnens skull! 
Glad att jag gjorde det, för det var så mysigt att bara sitta på stranden och umgås och kolla på massa barn som lekte tillsammans, inte mindre än 9 pojkar i ålder 3-8 år var dom! Några tjejer med men dom är lite större och gjorde mer sin egna grej ;) 
Strax innan 20 kom vi hem och efter en snabb avsandning av pojkarna i duschen så kröp dom ner i sina sängar och somnade gott.
Livskvalité.
Idag kommer Marcus hem från Sverige så ska lämna barnen hos deras nana & grandad vid 11 sen hämta Marcus ❤️ 
Ikväll blir det Eurovision mys med min kompis Sofie och hennes son maximo hemma hos oss, tacos, kladdkaka, godis och chips står på menyn. 

Blir en riktigt bra helg tror jag!
Vad har ni för planer inför helgen?

Igår kväll..

God morgon!

Puss på er!
// Sanna 

Kommentarer

Postat av: kerstin ehrenholm

Publicerad 2016-05-19 08:09:16

skönt här med kommer det sol idag JAg ska på Gröna Lund ikväll se en konsert sommarens första

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Wright

Ung kvinna född 1987. Mamma till två underbara pojkar födda 2010 & 2012, gift med en underbar engelsman. Matte åt två härliga katt grabbar... Bosatt i marbella, Spanien, sedan augusti 2015.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela